Cafe Hanami

Mustavalkoinen, vankilahenkinen meido tervehtii.

Pidä arvotavaroistasi kiinni ja vahdi selustaasi, sillä tänä vuonna meidokahvila Café Hanamissa meidoina ja butlereina toimivat koko coniskenen söpöimmät ja vaarallisimmat vangit!

Olittepa vierailemassa vankilassa tai menemässä suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta, meidomme ja butlerimme pitävät teistä huolta – onhan se osa heidän tuomioitaan!

Café Hanamin valikoimasta löydät tapahtuman aikana niin makeaa kuin suolaistakin pientä purtavaa, sekä juomia moneen eri janoon. Voit myös vierailusi aikana pelata vankiemme kanssa pieniä pelejä, ja ottaa vierailun lopuksi muistoksi polaroid-kuvan meidon tai butlerin kanssa!

Perjantaina on vankiemme ulkoilupäivä, ja löydätkin kahvilan poikkeuksellisesti Sorsapuistosta! Puistossa kahvila sijaitsee Isotavaranarikan toisessa päädyssä. Tarjottavat poikkeavat perjantaina muiden päivien tarjottavista.

Lauantaina ja sunnuntaina löydät tuttuun tapaan meidot ja butlerit selleistään Tampere-talon 2. kerroksesta, ravintola Fuugasta.

Mikä on meidokahvila? Onko kahvilassa omia sääntöjä? Vastaukset löydät täältä! (PDF aukeaa uuteen välilehteen.)

Julkaisemme ruokalistan ja meidoprofiilit lähempänä tapahtumaa!

Kahvila on avoinna:

Perjantaina 16-21 (Sorsapuistossa)

Lauantaina 10-20

Sunnuntaina 10-17

Kahvilaan on mahdollista päästä kaikkina kahvilan aukiolotunteina jonottamalla. Odotathan rauhassa pöytiinohjausta. Huomioithan, että viimeiset asiakkaat otamme sisään viimeistään 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Lauantaina ja sunnuntaina kahvilaan on mahdollista päästä myös ajanvarauksella. (Lisätietoja alempana.) 

Kahvilan edustalta löydät myös muutamia drive-by pöytiä, joihin voit istua nauttimaan kahvilan herkuista aina niiden ollessa vapaana. Drive-by pöydistä löytyvät valmiina kahvilan menun sekä kutsumatikut! Kutsumatikkua heiluttamalla, kipittää kahvilalta pöytääsi meido tai butler, joka vastaanottaa tilauksenne ja tarjoilee haluamanne herkut tuota pikaa ruokataian saattelemana!

Drive-by pöydissä nautit pikaisesta kahvihetkestä kakkupalan kanssa. Meidomme ja butlerimme ovat kutsumatikun päässä tilauksia ja maksamista varten. Huomaathan, että näissä pöydissä ei kuitenkaan voi pelata pelejä, eivätkä tarjoilijat jää seuraanne pidemmäksi aikaa istumaan. 

Ajanvaraukset

Ajanvarauksen Café Hanamiin voit tehdä kahvilan edustalla seuraavina ajankohtina:

Pöytävaraukset lauantaille jaetaan lauantaina klo 9:30-10:00. 

Pöytävaraukset sunnuntaille jaetaan sunnuntaina klo 9:30-10:00.

Varauksen kesto on 45 minuuttia ja pöytään mahtuu aina 1-4 hengen seurue. Mikäli teitä olisi tulossa enemmän, mainitsettehan tästä varauksen yhteydessä. 

Tervetuloa rentoutumaan Café Hanamiin! ♡