Tänä vuonna Traconin kunniavieraiksi saapuvat taideduo Hanavbara ja cosplayaaja Wynter Cosplay!

Hanavbara

Pau ja Alex ovat artistikaksoset Barcelonasta. Nimi Hanavbara tulee heidän lapsena keksimistään hahmoista: Hana ja Bara. Löydettyään innostuksen kuvanmuokkaukseen ja graafiseen suunnitteluun, he alkoivat piirtämään enemmän digitaalisesti. 2016 he alkoivat julkaisemaan omaa taidettaan netissä. 

Suurimmat inspiraation lähteet ovat mm. Sailor Moon, Clamp, Cardcaptor Sakura ja Arina Tanemuran työt, joka näkyy heidän tyylissään suuresti. Animen ja mangan lisäksi he piirtävät fanarttia myös bändeistä ja sarjoista. Kaksoset ovat tehneet yhteistyötä mm. kpop-yhtye LOONAn ja laulaja Stephanie Poetrin kanssa.

Vuoden 2024 maailmankiertueellaan he ovat vierailleet useissa erilaisissa tapahtumissa, samalla myyden omia tuotteita ja pitäen ohjelmaa.

Traconissa Hanavbaran löytää taidekujalta ja kahdesta ohjelmanumerosta!

Hanavbara ohjelmat:

Hanavbara; Behind the scenes of working for Genshin Impact: (Maestro lauantai 7.9. 12.30–13.45)

Tervetuloa kuulemaan, millaista oli työskennellä Hoyoversen kanssa. Hanavbara sukeltaa kertomaan, kuinka he päätyivät mukaan toteuttamaan animaatiota Genshin Impactin toisen juhlavuoden kunniaksi ja millainen projekti todellisuudessa oli.

Hanvbara Q&A! (Maestro sunnuntai 8.9. 12.00–13.15)

Haluatko kuulla, kuinka taiteilijakaksoset ovat saavuttanut suuren suosionsa? Kiinnostaako kuulla neuvoja liittyen fanartiin tai animaatioon? Tule kuulemaan Hanavbaran uratarinaa ja kysymään vapaasti kysymyksiä Q&A:n parissa. 

Seuraa Hanavbaraa somessa:

Kotisivut: https://hanavbarastore.com/ 

Instagram: https://www.instagram.com/hanavbara/ 

X: https://x.com/hanavbarastore

Wynter Cosplay

Kuva: Brinn Photo

Wynter Phoenix on Sveitsistä kotoisin oleva sosiaalisen median sisällöntuottaja ja ammatticosplayaaja. Hän aloitti cosplayn harrastuksena noin kahdeksan vuotta sitten, mutta intohimo kehittyä ammattilaiseksi kasvoi kisaamisen kautta. Suurimman osan puvuista, peruukeista ja propeista Wynter tekee itse. Hänellä on media-alan tutkinto (mediamatics), joka auttaa häntä sisällöntuottamisessa niin ikään mm. markkinoinnin, valokuvauksen, videokuvauksen ja verkkosuunnittelun kautta.

Wynter on voittanut ja tuomaroinut useita cosplaykilpailuja ympäri Eurooppaa. Vuonna 2022 Wynter edusti Sveitsiä WCS ja -C4 cosplaykilpailuissa. Hän oli myös cosplaykisojen toinen pääjuontajista Dutch Comic Conissa samana vuonna. 

Wynter on mahdollista tavata Traconissa artesaanikujalta omalta pöydältään sekä ohjelmanumerossaan. Wynter tuomaroi sunnuntaina WCS-karsinnoissa.

Wynter Cosplayn ohjelma:

Wynter Cosplay Wigstyling 101: (Opus 1/2 la 7.9. 17.00–18.45)

Kiinnostaako tietää kuinka ammattilainen muokkaa peruukit? Haluatko oppia uusia niksejä peruukin stailaukseen? Tule oppimaan peruukin muokkausta Wynter Cosplayn kanssa! Voit ottaa mukaan oman lyhyen tai keskipitkän peruukin ja välineet kuten sakset, hiusharja tai kamman. Paikalta löytyy valmiiksi myös joitain välineitä ja peruukkeja. Otathan huomioon, että pajaan otetaan vain 20 osallistujaa, mutta kuunteluoppilaaksi mahtuu, jos tilaa riittää!

Seuraa Wynter Cosplayta somessa:

Kotisivut: https://wyntercosplay.com/ 

Instagram: https://www.instagram.com/wynter_phoenix/

Youtube: https://www.youtube.com/@Wynter_Cosplay 

TikTok: https://www.tiktok.com/@wynter_phoenix 

X: https://twitter.com/wyntercosplay?lang=de