Kivikehä


Puistossa näyttäytyvät ensikertaa Kivikehä-alueella Artesaanimökit. Mökit ovat monille tuttuja Tampereen Joulutorilta. Näihin on ennakkoon rekrytoitu vanhoista tutuista artesaaneista myyjiä, jotka ovat valmiita kokeilemaan uutta konseptia yhdessä kanssamme. Kivikehä-alueelta löytyvät myös sepät ja taidelasia muovaavat taitajat.

Aukioloajat

Perjantai: 12.00 – 20.00
Lauantai: 10.00 – 20.00
Sunnuntai: 10.00 – 16.00
Pidätämme oikeiden muutoksiin aukioloajoissa.

Artesaanimökki esittelyt

Ideabutiikki

Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota Suomen myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Valikoimaamme kuuluu vanerisia koruja, avaimenperiä, pinssejä, magneetteja ja lasinalusia sekä taideprinttejä, tarroja ja Kaiho-sarjakuva sekä myös Suuri sienijahti-lautapeli!

Jasu Wonder World

Jasu Wonder World tarjoaa Jasu Hintsalan upean värikkäillä vesivärimaalauksilla varustettuja taidetuotteita. Valikoimasta löytyy muun muassa tarroja, magneetteja, kangaskasseja, printtejä, kortteja, värityskirjoja ja mukeja! Tuotteiden kuvituksissa esiintyy kettuja, norppia, hevosia, lohikäärmeitä, pupuja, rottia, kissoja ja monia monia muita ihastuttavia eläimiä. Tervetuloa tutustumaan ja juttusille!

Kerberys

Tatuointi- ja taideyrittäjä Milo “Kerberys” Topra tunnetaan paitsi aikuisiin, myös nuorisoon vetoavasta synkästä ja gootimmasta taide- ja tuotekattauksestaan. Kerberyksen velhonmökistä löydät perinteisen paperitavaran lisäksi mm. hidasta muotia edustavia kangastuotteita kuten käsin painettuja T-paitoja ja kangaskasseja, pinssejä, avaimenperiä, koruja ja avainnauhoja niin omista kuin fanituksen aiheista. Kerberyksen taide koostuu sekä tunnelmallisista, valolla leikittelevistä maalauksista, että graafisista, mustavalkoisista piirroksista ja humoristisemmista kuvituksista. Fanituotteita löytyy sekä vanhemmista, että uudemmista ilmiöistä niin japanilaisen, kuin länsimaisen populäärikulttuurin puolelta.

Lisan Otuspaja

Olen suomalainen käsityöyrittäjä ja pöydältäni löydät keinokarvasta valmistettuja eläinasusteita: korvia, häntiä ja tassuja! Myynnissä myös 3d printattuja sarvia sekä fursuitin rakennusosia. Tule hypistelemään ja jutustelemaan!

FeelingJellyArts

Sytytkö animen sankaritarinoista ja tykkäät söpöistä pojista? Fanitaidetta kaikista suosikkisarjoista, mm. Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, My Hero Academia, Full Metal Alchemist ja löytyypä pöydältä jotain peliaiheistakin. Pöytäni, tai tässä tapauksessa mökkini kohokohta ovat pehmoiset hahmo-tyynyt, mutta myös perinteisempiä tuotteita, kuten charmeja, pinssejä ja tarroja löytyy pöydältäni.