Taidepolku

Taidepolku on uusi konsepti vuodelle 2024. Taidepolku sijaitsee Puistossa ja on avoinna kaikille! Et tarvitse lippua.

Taidepolku sijoittuu puistoon yhdessä monien muiden toimintojen kanssa. Taidepolku on suuri teltta, joka on katettu, varustettu valaisimilla ja lämmittimillä. Varaathan mukaasi myös käteistä.

Taidepolku on auki perjantaista sunnuntaihin. Ennestään tuttu Taidekuja sijaitsee yhä Tampere-talon sisätiloissa.

Aukioloajat

  • Perjantai: 14 – 22
  • Lauantai: 10 – 20
  • Sunnuntai: 10 – 16

Kartta

Taiteilijaesittelyt

Huomaathan että kaikki Taidepolun myyjät vaihtuvat jokaisena päivänä!
Nimeä klikkaamalla pääset taiteilijan somekanavalle, esim. Instagramiin tai kotisivuille.

Perjantai | Lauantai | Sunnuntai

Perjantai

Ruakku

Pöytä 1

Ruakun taide pyörii pohjoismaisen kansanperinteen, eläin- ja luontoaiheiden sekä queer-teemojen ympärillä. Pöydästäni löydät erilaisia printtituotteita, sarjakuvazinejä, tarroja, postikortteja sekä erilaisia painettuja tekstiilejä kuten t-paitoja ja kangaskasseja.

thesmartbluebox

Pöytä 2

Luonnon, fantasian, ja arjen pienten hetkien inspiroimaa taidetta sekä vähän hassutuksia.

Jenni Välikangas

Pöytä 3

Olen jyväskyläläinen sarjakuva- ja kuvataiteilija. Pöydästäni löytää akvarellein, värikynin ja mustein tehtyä OC-tuotantoa, jossa seikkailevat eläinhybridimäiset hahmot värikkäissä ja surreallistisissa maisemissa. Tuotevalikoimassani on läjä erilaisia sarjakuvia, originaaleja akvarelli- ja mustetöitä, printtejä ja pienempiä tuotteita kuten kangasmerkkejä ja käsityönä tehtyjä pinssejä ja magneetteja. Sarjakuvani ovat seikkailullisia, mutta myös kuvapainotteista pohdintaa ja uusin zineni aloittaa tarinan ihmiskunnan iltahämärässä!

Variable

Pöytä 3

Olen sarjakuvataiteilija Helsingistä. Myyntivalikoimastani löytyy mm. zinejä, tarroja, postikortteja ja pieniä printtejä.

Reetta Kallio

Pöytä 3

Olen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija Tampereelta. Pöydästä löytyy mm. sarjakuvazinejä, taideprinttejä ja tarroja.

Maron

Pöytä 4

Laaja valikoima printtejä, pinssejä ja virkattuja leluja! LOTR, Ghibli, Monster High ja vaikka mitä muuta kivaa. Tule moikkaamaan!

Mimiffy

Pöytä 5

Taiteeni yhdistelee kauniita naishahmoja synkempiin aihepiireihin raikkaan pastellisin ja joskus jyrkän mustavalkoisin sävyin. Pöydältäni löydät kangaskasseja, tarroja ja printtejä. Kaikki työni ovat originaaleja.

hooked by renna

Pöytä 6

Instagram-tilini, jolle päivittelen kuvia teoksistani.

kammosieni

Pöytä 6

MacUaine

Pöytä 7

Olemme animaattoreita Turusta. Taidekujalla myymme printtejä ja muuta pientä kivaa, kuten tarroja, omista tuotoksistamme, jotka sisältävät niin fanitaidetta kuin myös originaalitaidetta. Fanitaiteessamme aiheina ovat erilaiset sarjat sekä pelit ja originaaliteosten aiheet vaihtelevat aina tummansävytteisestä fantasiasta suloisiin eläimiin.

Loihtuja

Pöytä 7

Auraboo

Pöytä 8

Auraboo on sateenkaareva kuvittaja, sarjakuvataiteilija ja kirjoittaja Vantaalta, jonka töissä näkyy paljon värikästä ja unenomaista fantasiaa. Hän työskentelee vesivärein ja muistein sekä kirjoittaa verkkoromaania Kolminkertainen Sielu.

Inka Ruska

Pöytä 9

Inka Ruska on pienyrittäjä ja taiteilija, jonka taiteen ydintä on eläimet ja otukset ripauksella fantasiaa, taikaa, söpöyttä ja luovaa hassuttelua. Tuotteista löytyy koivuvanerisia koruja, omassa kotistudiossa valmistettuja taideprinttejä, vinyyli- ja paperitarroja, magneetteja, kangasmerkkejä, postikortteja, pinssejä, washiteippejä, avaimenperiä ja siirtokuvatatuointeja.

charleimu

Pöytä 10

Hei! Haluatko valmistautua tulevan seikkailusi ruokatarpeisiin? Tervetuloa! Olen Leimu, Tamperelainen taiteilija ja pöydältäni löydät useamman eri sarjan ruokahetkistä inspiroituneita tarrasettejä taltuttamaan nälkäsi (tai ehkä lisäämään sitä). Fantasia- ja seikkailutarinat ovat sydämeni ruokaa, niinpä täältä voit löytää muun muassa Monster Hunteria, Final Fantasya, Dungeon Meshiä ja Legend of Zeldaa useammassa eri muodossa. Myös vahva fiksaationi Ensemble Starsiin voi näkyä valikoimassa, kannattaa tulla juttelemaan!

Kaarne

Pöytä 11

Moi! Pöydältäni löytyy vähän kaikkea Bungou Stray Dogsista Hazbin Hotelliin, joten tule vain ihmeessä moikkaamaan ja katsomaan mitä löytyy!

Cherrypxw

Pöytä 12

Here’s the link to my Instagram!

aikakuu

Pöytä 13

Hei! Teen lähinnä fanitaidetta erilaisista sarjoista ja peleistä, joista muutamina mainittakoon Jojo’s Bizarre Adventure, Genshin Impact ja Monster! Pidän myös kauhuteemoista ja visual keistä! Tule moikkaamaan! ☆〜(ゝ。∂)

suohenki

Pöytä 13

Olen kuvataiteilija Rovaniemeltä. Teen BL- ja kauhuaiheista taidetta. Muuna inspiraationa on J-muoti, Visual kei ja pelit. Minulta löytyy originaaliteoksia sekä fanarttia, esim. Vocaloid, Elden Ring ja NU:carnival.

HallaBanshee

Pöytä 14

Pöydästämme löydät söpöjä tarroja, charmeja sekä pinssejä ja printtejä eri fandomeista, sekä myös omia kuvituksiamme. Printeissä löytyy leffa- ja pelihahmoja, sekä monenlaisia söpöjä otuksia. Tervetuloa!

GloomyKisu

Pöytä 14

Moi! Oon digitaalinen taiteilija Helsingistä. Pöydästäni löydät printtejä, tarroja, pinssejä ja charmeja. Töitäni inspiroi kauhu, pelit, kissat ja muut söpöt otukset

PJR Design

Pöytä 15

Sosiaalinen media mihin päivitän opintojeni aikana tehtyjä töitä ja myös omia projektejani. Vahvuutena 3D-mallintamine, valaminen ja korumuotoilu

Orbigraphia

Pöytä 16

Olen Mikael, hämeenlinnalainen maantieteilijä ja kartanpiirtäjä. Teen karttoja pääasiassa käsin piirtämällä, niin oikeista kuin kuvitteellisistakin paikoista. Pöydältäni löydät koottavia karttapalloja, postikortteja ja muita pieniä karttatuotteita. Piirrän karttoja myös tilaustyönä, tule kysymään mahdollisuuksista jos tarvitset karttaa mihin tahansa tarkoitukseen.

Lauantai

Katra

Pöytä 1

Need money for hero degree, selling photos of shirtless Kacchan!

Minaide

Pöytä 1

Graafikko ja digitaiteilija, jonka tyyli on melko minimalistinen. Esillä mm. viuhkoja, tarroja ja kännykkänauhoja. Kuvaan teoksissani outoja eläimiä, erilaisia tunnetiloja, ja hahmoja sarjoista ja peleistä.

hwexed

Pöytä 1

Kuvittaja ja käsityöläinen, jonka valikomasta löytyy semi-realistista hahmotaidetta sekä myyttisiä olentoja kuten lohikäärmeitä ja kirineitä OOAK taidenukkeina.

Kuneruru

Pöytä 2

Hei! Valikoimastamme löytyy printtejä, tarroja, charmeja ja muuta kivaa. Piirrämme sekä originaalitöitä että fanitaidetta muunmuassa sarjoista One Piece, Hunter x Hunter ja Ace Attorney. Lämpimästi tervetuloa!

Luminsia

Pöytä 2

Hei! Valikoimastamme löytyy printtejä, tarroja, charmeja ja muuta kivaa. Piirrämme sekä originaalitöitä että fanitaidetta muunmuassa sarjoista One Piece, Hunter x Hunter ja Ace Attorney. Lämpimästi tervetuloa!

Jupe Parkkonen

Pöytä 3

Olen Jupe, sarjakuvataiteilija ja kuvittaja. Myyn pöydälläni uutta fantasia-western-sarjakuvaani Witches of the Western Wilds sekä fantasia- ja Taru sormusten herrasta -aiheisia tarroja ja kortteja. Nähdään taidepolulla!

Kartsa

Pöytä 4

Kartsalta löytyy suloisia lohikäärme-figuureita ja kaikenmoisia muita pikkuystäviä. Myös paljon printti ja puutuotteita uniikilla tyylillä.

Savi

Pöytä 4

Savin erikoisuus ovat oikeasta luusta tehdyt korut ja taideteokset. Muitakin metsäisiä aiheita tarroina, pinsseinä ja vaikka minä!

Origami-kurki

Pöytä 5

Origami-kurki valmistaa keijumaisen kevyitä koruja, ehkä hieman erikoisista korumateriaaleista. Kaikki korut nimittäin tehdään joko kokonaan, tai osittain paperista! Ei silti hätää, ne kestävät vettä. Haen inspiraatiota luonnosta ja siellä elävistä olennoista. Haluan että korun käyttäjä tuntee itsensä kauniiksi ja kevyeksi. Sen lisäksi, että korut ovat keijumaisen kevyitä, ovat ne keijumaisia muutenkin. Jos siis koet olevasi keiju (tai mikä tahansa muu mystinen olento) tai sitten ihan vaan ihminen, joka kaipaa keijumaista kauneutta ympärilleen, olet löytänyt oikeaan paikkaan! Welcome to the fairy tribe my fellow fairies!

Alex

Pöytä 6

Hi, I’m Alex, a digital artist and an animation enthusiast. When creating an art piece, I work with textured brushes to imitate traditional materials such as charcoal and watercolour. I use minimal amount of colour in my work and create atmosphere by light and shadows. I am primarily an animal artist who focuses on dynamic expressions of each creature. My works have been described cute yet haunting.

Sointuina

Pöytä 7

Hei! Olen Sointu, taiteilija Helsingistä. Valikoimastani löytyy fanitaidepainotteisesti mm. printtejä, tarroja, charmeja, magneetteja ja akryylistandeja, joissa toistuvina elementteinä ovat satukirjamaisuus, heleät värit ja lempeä ihmiskontakti. Tervetuloa katselemaan ja moikkaamaan!

Philonob

Pöytä 8

Moikka! Olen Philo ja tulen tuomaan pöydälleni kaikenlaista kaikenlaiseen makuun. Fan arttia tulee näkymään sarjoista kuten Dungeon Meshi, Monster Hunter, Honkai Star rail ja Final Fantasy XIV ja Final Fantrasy XVI. Fan artin ohella tuon mukanani myös paljon originaaleja töitä joista osa käsittelevät makaabereja kauhun teemoja aina body horrorista monsteritytyihin, mutta mikäli tämä ei ole oma kuppi teetä niin myös söpöjä lintuja ja dinoja tulee löytymään. Katalogiin tulee niin perinteisten printtien, tarrojen ja charmien lisäksi myös avainnauhoja, akryyli standeeta ja paljon muuta! Tervetuloa!

Kisuette

Pöytä 9

Heippa! Olen Kisuette ja diilaan kisujuttuja ja okkultismia söpöissä väreissä. Laajasta tuotevalikoimastani löytyy jotain lähes jokaiselle. Tulethan moikkaamaan!

Kristmarian

Pöytä 9

Hei, olen Kristmarian. Myyn synkeän suloista eläinaiheista original-taidetta. Pöydästäni löydät printtien lisäksi mm. kangas- sekä puutuotteita, kuten paitoja ja koruja. Tervetuloa kurkkaamaan!

Buni & Frogi Monstar

Pöytä 10

Monstarsit tulevat! Ja tuovat mukanaan kokonaisen sirkuksen verran omituisia otuksia karmaisevista enkeleistä ulkoavaruuden elämänmuotoihin. Pöydästämme löydät niin kryptidin metsästäjälle sopivat toimistotarvikkeet vihkoista washiteippeihin; piristystä vaatekaappiisi paitojen, kassien ja huivien muodossa; hirviömäisiä taideprinttejä unohtamatta!

Haruempathy

Pöytä 11

Hei kaikille, olen Harue! ^^ I’m an italian illustrator living in Finland. At my table you will find my favourite fandoms such as Nier, Frieren, Hoyoverse, Hazbin, Shojo anime series and lots more! I have an obsession for shiny foil prints so you will see plenty of those. But I will also have charms, enamel pins, standees, stickers and stationery stuff. Come say hi and let’s have fun!

CallunaDraconis

Pöytä 12

Kuten nimikin saattaa vihjata, pöydältä löytää taidetta lohikäärmeistä, kukista ja lohikäärmeistä kukkien kanssa. Värikästä fantasiataidetta printteinä, kortteina, tarroina ja avaimenperinä!

Velhox

Pöytä 13

Tarjoan värikästä fanitaidetta! Pöydältäni löydät mm. taideprinttejä, charmeja, pinssejä sekä vinyylitarroja tutuista fiktiivisistä hahmoista. ★

Maitohammmas

Pöytä 14

Hei! Olen Maitohammmas ja pöydältäni tulee löytymään mm. printtejä, postikortteja ja tarroja monesta eri pelistä ja animesta, jotka ovat juuri nyt lähellä sydäntäni. Jos fantasia henkiset kuvitukset ja fanitaide kiinnostavat niin tule vilkaisemaan valikoimaa tai muuten vain moikkaamaan!

Kiutiu

Pöytä 15

Pöydästäni löydät uniikkeja käsityötuotteita, jotka ovat saaneet inspiraationsa lolitatyyleistä. Suloiset pussukat, laukut ja hiusasusteet ovat tuotevalikoimani ydintä. Teen myös persoonallisia koruja, joista löytyy tyylejä moneen makuun!

Pelätyt ja Palvotut näyttely

Pöytä 16

Pelätyt ja palvotut -ryhmänäyttelyn edustuspöydältä löydät lisätietoa näyttelyn taiteilijoista, taideteoksista ja taiteilijakollektiivin tulevista näyttelyistä. Voit tukea näyttelyitämme rahallisesti ostamalla pöydällämme myynnissä olevaa lohikäärmeteemaista taidetta. Kaikki tuotot menevät näyttelyiden tuotantokuluihin.

Sunnuntai

Rikkisu

Pöytä 1

Rikkisu piirtää fantasiapainotteista originaalitaidetta ja sarjakuvia demoneista, vampyyreistä ja noidista. Hänen piirustustyyliään leimaavat kauniit ja söpöt olennot. Rikkisu sai hiljattain pitkän vampyyri-BL -sarjakuvansa Eternally Yoursin julkaistua suomeksi nimellä Ikuisesti sinun. Hänen tuotteisiinsa kuuluu sarjakuvan ohella vinyylitarroja, puucharmeja, printtejä, postikortteja, kirjanmerkkejä ja emalipinssejä.

Haltijakäpälä

Pöytä 1

Haltijakäpälä on sarjakuvantekijä ja kuvataiteilija, jonka taiteessa kauneus ja kauhu kietoutuvat toisiinsa fantasiallisessa originaalitaiteessa. Ja toisinaan sekaan tupsahtaa söpöjä fanituotteita apustajakissa-Homerista. Haltijakäpälän pöydästä löydät hänen pitkän sarjakuvansa Avar’yön poluilla ensimmäisen osan sekä muita sarjakuvia ja taidekokoelmia, paljon printtejä, tarroja, kirjanmerkkejä ja postikortteja.

Nam-Ke

Pöytä 2

Nam-Ke on mixed suomalainen kuvittaja, sarjakuvataiteilija ja graafinen suunnittelija Kuopiosta. Hänen innostuksensa fantasiaan ja pöytäroolipeleihin näkyy hänen teoksissaan.

Toktopus

Pöytä 3

Pöydältäni löytyy fanitaidetta mm. printtien ja tarrojen muodossa. Töissäni keskeisinä teemoina ovat fantasia ja nostalgisuus. Tervetuloa!

Taskupapu

Pöytä 4

Mun tuotteista löytyy originaalitaidetta söpöjen otusten muodossa sekä fanitaidetta, esimerkkinä Baldur’s Gate, Pokémon ja Studio Ghibli. Myyntipöydälläni on mm. tarroja, avaimenperiä ja postikortteja. Nähdään Traconissa!

Laskulohi

Pöytä 4

Mun teokset sisältävät paljon pikkuisia otuksia ja fanitaidetta pelien tai animen maailmasta. Tuotteisiin kuuluu tällä hetkellä mm. puucharmit, magneetit, tarrat ja printit. Tuu vaa rohkeasti moikkaa!

Cottonwaffle & Whiskey’s Bar & liekkipipo

Pöytä 5

Olemme kolmen taiteilijan jengi, joiden pöydältä löytyy laajasti taideprinttejä, tarroja ja pinssejä monista eri fandomeista. Fanartin lisäksi meiltä löytyy myös originaaleja teoksia. Tervetuloa katsomaan pöytämme antimia!

VanityHazard

Pöytä 6

Hei! Pöydältäni löytyy printtien lisäksi paljon tarroja, magneetteja, kirjanmerkkejä ja avaimenperiä. Uusimpana lisäyksenä tuotteista löytyy nyt myös tiskirättejä! Originaali taiteeni pyörii luonnon, taikuuden ja eläinten ympärillä, joten paikan päältä löytyy paljon ihmeteltävää.

xyumaru & mmagurro

Pöytä 7

Hi we’re two artists from Helsinki who mainly focus on fanart!! At our table you can find prints, keychains and stickers for series such as Jujutsu Kaisen, Dungeon Meshi, Omniscient Reader’s Viewpoint, Grandmaster of Demonic Cultivation and more! ^_^

Koreena Design

Pöytä 8

Koreena Design tekee veikeitä koruja suomalaisesta koivuvanerista sekä paperituotteita erilaisista aiheista. Korumalleissa ei ole säästelty värejä ja aiheita löytyy maagisista esineistä söpöihin eläimiin sekä tatuointi -tyylisiin designeihin. Koreena Designen yhtenä tärkeänä arvona on yhdenvertaisuus: jokaisella on lupa olla koreena! <3 Uutuutena messuille mukaan lähtee vanha leluautomaatti, jonka sisältö päivittyy.

Ooka Chaos

Pöytä 8

Ooka Chaoksen töissä näkyy fantasia, avaruus ja unelmat. Myynnissä on kortteja, printtejä, pinssejä sekä tarroja – unohtamatta pieniä käsitöitä kuten virkattuja avaimenperiä ja kangaspusseja, joihin mahtuu aarteita! Inspiraatiota töihin tulee muun muassa peleistä ja kirjoista.

Usapon_sksk

Pöytä 9

Moi! Olen tamperelainen kuvataiteilija.

Myyntipöydästäni löytyy esim: tarroja, piirustuksen postikortteja ja avaimenperiä.(*´꒳`*)

Tervetuloa vierailemaan meidän pöytään ja nähdään taidepolulla!(^-^)/*

Ululi

Pöytä 9

Hohoh…! Ululi on iloinen päästä myymään omia taiteita ja näkemään tapahtuman kulkua, saa tulla moikkaamaan ja tutustumaan :33 

Pöydältäni löytyy postikortteja, tarroja, käsintehtyjä esineitä ja hyvä mieli <(°つ)=  

Feryares

Pöytä 10

Feryares on yhden naisen taideprojekti, joka tarjoaa kaikkea ja vähän enemmän epoksihartsista valmistettuna, aina huippulaadulla! Tuotevalikoima ulottuu korvakoruista aina kokonaisiin kahvipöytiin asti, ja laajenee tänä vuonna mm. laserkaiverrettuihin juomalaseihin, uusiin rasiamalleihin sekä jättimäisiin paperipainonoppiin. Mitä et tältä pöydältä löydä, sitä tuskin oikeasti tarvitset.

Koomalaama

Pöytä 11

Koomalaaman originaalitöissä esiintyvät söpöt pulleat eläinhahmot (erityisesti siilit ja kissat) ja fanitöitä koristavat mm. Pokemon, Golden Kamuy, Miku Hatsune ja Delicious in Dungeon. Pöytä pursuaa valikoimaa, joten tervetuloa selaamaan!

Sudenhuuto

Pöytä 11

Sudenhuuto on erikoistunut luonto- ja eläinkuvituksiin, minkä lisäksi tuotteissa näkyvät erilaiset fantasia-aiheet ja pelit. Fanitaiteen puolella edustettuna ovat mm. Okami ja Ghibli. Tarrojen, pinssien ja avaimenperien lisäksi tarjolla on esimerkiksi avainkaulanauhoja, magneetteja, puisia koruja ja Okami-teemainen paperiviuhka.

ered

Pöytä 12

Pöydästä löytyy tarroja, printtejä ja kortteja fantasiamaustein. Tervetuloa tutustumaan erityisesti kaikki Mononoke-fanit!

nokivaris

Pöytä 13

Hei! Olen Tampereella asusteleva digitaiteilija. Piirrän fanarttia eri fantasiamaailmoista, kuten LOTR, Star Wars ja One Piece. Pöydältäni löytyy mm. printtejä, puisia pinssejä ja avaimenperiä. Nähdään conissa!

J. K. Pölkki

Pöytä 14

Hei moi! Olen kuvittaja Tampereelta. Taiteessani näkyvät ilmeikkäät eläimet, luonto ja fantasia. Valikoimastani löydät tarroja, magneetteja, postikortteja, pinssejä, kirjanmerkkejä ja paljon muuta kivaa!

Damatris

Pöytä 15

Eläimiä, fantasiaa ja roolipelejä. Pöydältäni löytyy mm. printtejä, tarroja, avaimenperiä, koruja sekä virkattuja pehmoleluja ja noppapusseja.

Cidate

Pöytä 16

Moikka! Nimeni on Cidate ja ihanaa jos löydät tiesi pöydälleni! Mukanani olen tuonut taidetta, tarroja, charmeja ja kaikkea muuta kivaa ja uutta monessa eri värissä ja muodossa. Genshin Impact, Fire Emblem sekä oma tuotanto ovat suuressa roolissa pöydälläni, mutta muitakin kivoja ylläreitä löytyy. Tervetuloa ja kivaa conia!