Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon järjestetään 6.-8.9.2024.

Tältä sivulta löydät tärkeimmät tiedot tapahtumasta.

Tracon on on suunnattu kahden hieman erilaisen, ja kuitenkin osittain päällekkäisen harrastuspiirin harrastajille:

  • pöytä- ja liveroolipelit, lauta-, kortti-, miniatyyri- ja strategiapelit
  • anime eli japanilainen animaatio, manga eli japanilainen sarjakuva, cosplay, J-rock, J-pop ja muu japanilainen populaarikulttuuri

Ennen kaikkea Tracon on samanmielisten harrastajien kohtauspaikka ja tapa viettää hauska viikonloppu. Tapahtuman ohjelmassa nähdään monipuolista puhe- ja esitysohjelmaa sekä työpajoja, kilpailuja ja muita ohjelmanumeroita, joihin kävijät voivat itse osallistua. Myyntipöytäsali, artesaanipöydät, kirpputori ja taidekuja tarjoavat laajan kirjon aihepiireihin liittyviä tuotteita.

Tapahtumapaikka

Tracon järjestetään Tampere-talossa kävelymatkan päässä Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta. Tapahtumapaikan osoite on Yliopistonkatu 55.

Tampere-talon vieressä aukeavasta Sorsapuistosta osa on Traconin käytössä tapahtuman ajan. Puistoalueelle on maksuton pääsy, eli kaikkia puiston ohjelmanumeroita pääsevät seuraamaan kaikki kiinnostuneet.

Pääsymaksu

Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Liput tapahtumaan myydään ennakkoon verkkokaupan kautta. Lipunmyynti alkaa myöhemmin kesällä.

Lue lisää Liput-sivulta.

Ikärajat ja -suositukset

Tapahtuma on ikärajaton. Vaikka tapahtumaan itseensä ei ole ikärajoja, kaikki tapahtumassamme pidettävät ohjelmanumerot eivät välttämättä sovi perheen pienimmille. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa, ohjelmalehdessä ja paikan päällä salin ohjelmataulukossa.

Huomaathan, että mahdollisiin K18-ohjelmanumeroihiin osallistuvien on pyydettäessä todistettava ikänsä ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla.

Tracon ry:n aikaisemmat tapahtumat

Tulevat Traconit

Voit jo merkitä tulevat Traconit kalenteriisi:

  • 6.–8.9.2024
  • 5.–7.9.2025

Varaamme oikeuden muutoksiin.

Yhdistys

Traconin järjestää Tracon ry. Tracon ry on voittoa tavoittelematon yhdistys jonka tarkoituksena on edistää, kehittää ja tehdä tunnetuksi roolipeli-, korttipeli-, lautapeli-, miniatyyripeli-, animaatio-, elokuva- ja sarjakuvaharrastuksia, sekä näihin liittyviä alakulttuureita.