Tracon x Neonya!! Party

Tracon x Neonya!! party! 7.9.2024 Tullikamari, Tampere.

Se tulee jälleen: Tracon x Neonya!! Partyn -iltabileet!
Iltabileet järjestetään tuttuun tapaan Tullikamarilla 7.9. osoitteessa  Tullikamarin aukio 2.

Tilat

Tullikamarin tilakokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä tilasta: Pakkahuoneesta sekä Klubista. Tullikamarin ovet avautuvat bilekansalle klo 20. Sisäänkäynti tapahtuu Pakkahuoneen sisäänkäynnin kautta.

Klubin puoli on varattu conikansan yksityiskäyttöön klo 24 saakka, jonka jälkeen tila avautuu kaikelle yleisölle. Puolen yön jälkeen bileet jatkuvat yksityisesti Pakkahuoneen puolella aina yön pikkutunneille saakka. Halutessaan conikansan on mahdollista liikkua vielä puolen yön jälkeenkin Klubin ja Pakkahuoneen välillä iltabileranneketta näyttämällä. Siirtyminen ja kulunvalvonta Pakkahuoneen ja Klubin välillä tapahtuu terassin kautta teltan läpi.

Huomaattehan, että tilat ovat anniskelualuetta eli omia alkoholijuomia ei tilaan saa tuoda.

Iltabileihin saa tulla cosplayssa.  Isommat propit on kuitenkin syytä jättää majoituspaikalle tai tapahtumapaikan omaan isotavaranarikkaan, jotta tila säilyy viihtyisänä myös muille juhlijoille. Järjestyksenvalvoja saattaa kehottaa jättämään ylisuuret ja tilaan sopimattomat propit bilepaikan omaan narikkaan ennen tiloihin päästämistä. Järjestyksenvalvojan on myös pystyttävä tunnistamaan sinut kuvallisesta henkilötodistuksesta (ajokortti, passi jne.)

Lipunmyynti Pakkahuoneen ovilta

Pakkahuoneen ovilta myydään lauantaina 7.9. klo 19 alkaen 100 kappaletta lippuja. Hinta 25 euroa, maksu ainoastaan kortilla.
Lippuja myydään koko yö sen mukaan kuin sisälle mahtuu. HUOM! Emme voi taata sisäänpääsyä varmaksi. 

Lipunmyynti

Lipun hinta: 20 €. Hinta sisältää narikan käytön illan aikana. Voit osallistua iltabileisiin ilman Tracon-lippua!

Lipunmyynti: Lipunmyynti alkaa lauantaina 6.7.2023 klo 18 Traconin verkkokaupassa. 

Lipunvaihto: Traconin verkkokaupasta ostetun PDF-lipun voi vaihtaa rannekkeeksi ennakkoon Tampere-talolla tai iltabilepaikalla klo 19-24.

Traconin iltabileet ovat pääsymaksulliset. Liput bileisiin myydään ennakkoon Traconin verkkokaupassa. Suosittelemme vaihtamaan verkkokaupasta ennakkoon ostetun PDF-lipun rannekkeeseen Tampere-talolla Traconin lipunvaihdossa, jotta sisään kulku iltabileissä toimii sujuvasti ilman ruuhkautumista.

Lipun voi myös vaihtaa rannekkeeseen iltabilepaikalla. Lipunvaihto on paikalla Tullikamarilla klo 19-00. Tulethan siis paikalle ajoissa tai vaihdathan lipun rannekkeeseen jo ennakkoon! Tilaisuus on K18, joten muistathan varata mukaan kuvallisen henkilötodistuksen saapuessasi iltabilepaikalle.

Varaudu jonottamaan syksyisessä säässä. Otathan huomioon, että Tracon järjestetään syyskuussa, ja sääolosuhteet voivat muuttua nopeasti. Tracon ei voi taata lämpöistä, tuuletonta syysiltaa, joten toivomme, että kaikki jonottajat pukeutuvat lämpimästi. Kun sisälle pyrkii useampi ihminen kerralla, jonoa muodostuu aina. Narikka on lipun ostaneille ilmainen.

Esteettömyys

Tiloihin on esteetön sisäänkäynti Pakkahuoneen sisäänkäynnin kautta. Sisäänkäynnin yhteydessä on hissi, johon mahtuu suurin osa manuaalisista pyörätuoleista. Hissin mitat ovat: oviaukko 88 x 210 cm, kori 100 x 140 x 210 cm. Kaikki avustajaa käyttävät saavat ilmaisen sisäänpääsyn avustajille.

Esteettömiä WC-tiloja on kaksi kappaletta. Toinen sijaitsee Pakkahuoneen alakerrassa ja toinen Klubin tiloissa. 

Jos sinulla on kysyttävää iltabileiden esteettömyysjärjestelyistä, otathan yhteyttä iltabilevastaavaan: laura(at)tracon.fi.

Yhdenvertaisuus ja turvallisuus tapahtumassa

Iltabileiden järjestyksenvalvojat valvovat turvallisuutta tapahtumassa. Jos havaitset jonkun toiminnallaan aiheuttavan häiriötä tai vaaraa muille, ilmoitathan siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Tullikamarilla on omat nimetyt häirintäyhdyshenkilöt, voit myös ottaa yhteyttä Traconin omiin häirintäyhdyshenkilöihin. Häirintäyhdyshenkilöille voi soittaa tai laittaa viestiä milloin tahansa tapahtuman aikana, jos vähänkin kokee tarvitsevansa juttukaveria ahdisteluun, kiusaamiseen tai muuhun vastaavaan tilanteeseen. Yhdyshenkilön kanssa voi puhua luottamuksellisesti, ja hänen kanssaan voi sopia, tarvitaanko tilanteessa jatkotoimenpiteitä. Voit myös ottaa yhteyttä järjestyksenvalvojiin tapahtumassa. 

Kaikki iltabilepaikan WC-tilat ovat sukupuolineutraaleja. WC-tilat ovat merkitty iltabilepaikalla seuraavasti: WC–sitting, WC–standing/pisuaarit. Esteettömiä WC:itä on kaksi: toinen Pakkahuoneen alakerrassa ja toinen Klubin puolella. 

Suosittelemme ottamaan lipunvaihdosta mukaan korvatulpat tai käyttämään omia kuulosuojaimia lavan välittömässä läheisyydessä. Korvatulppia on tarjolla lipunvaihdossa rajallinen määrä. Iltabileissä on kovia ääniä, käytetään savukonetta ja nopeasti välkkyviä valoja, joten käytäthän omaa harkintaa bileisiin osallistumisen kanssa.

Tutustu myös häirinnän vastaiseen linjaukseemme 

Jos sinulla on kysyttävää iltabileiden yhdenvertaisuusjärjestelyistä tai turvallisuudesta, otathan yhteyttä iltabilevastaavaan: laura(at)tracon.fi

Alternative iltabileet

Tracon cooldown lounge. Games, drinks, chill 7.9. klo 20:00. Bar & Cafe Lategame, Kuninkaankatu 19

Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa ikinä Alternative iltabileet. Mitä tämä tarkoittaa? Jos Tullikamarin skene ei ole sinun juttusi, voit viettää iltaa Bar&Cafe Lategamessa. Yläkerta on ikärajaton, kellari K18. LateGameen voit tulla ilman iltabilelippua tai Traconin ranneketta.

Lategamen cooldown-jatkoilla voit pelailla lautapelejä, konsoleita, tanssipelejä tai vaikkapa laulaa animekaraokea Lategamen kabinetissa. Traconin rannekkeella saat alennusta valikoiduista drinkeistä, ruoista ja kahvilan
tuotteista. Rannekkeella saat myös pelata tietokoneilla maksutta.

Lategamen osoite on Kuninkaankatu 19.

Pakkahuoneen ohjelma ja aikataulu

KlubiPakkahuone
20:00 Le Petit T€pi20:00 DJ nanancchi
21:00 DJ SparkyPlug 20:45 DJ Tabbels
21:45 Veikko21:30 DJ Yukata
22:30 MadMiki22:15 Revontulet
23:00 DJ SericaKitty 22:45 Jean Bloc
00:00 Ovet auki muille23:45 Hypoxia
00:15 DJ Aversal B2B DJ Kehveli
01:15 DJ Hexexen
02:00 Mättö Mättö Män
02:30 放課後 RAVE CLUB
03:30 Valomerkki