Tracon on pääsymaksullinen ja ikärajaton tapahtuma. Lipunmyynti alkaa lauantaina 6.7. klo 18 Kompassissa.

Huivipäinen Tara kiinnittää Kondradin käteen ranneketta. Molemmilla on vanhanaikainen vaatetus.

Liput tapahtumaan

Loppuunmyynnin tapahtuessa saamme usein kyselyitä, joissa pyydetään erivapautta ostaa lippu loppuunmyynnistä huolimatta. Haluamme painottaa, että lippuja ei enää nettilippukaupan loppuunmyynnin sekä ennakkoon ilmoitettujen edustustapahtumien mentyä myydä lainkaan. Muista siis hankkia liput ajoissa, tai muistuta vanhempia lipun ostosta, jos he ovat sellaisen luvanneet. Tampere-talon tilat ovat rajalliset, emmekä voi myydä lippuja yli Tampere-talon kanssa yhdessä sovittujen kävijärajojen.

Huomioithan, että lipunmyynnin alkuvaiheessa lipun saamisessa sähköpostiin voi kestää hetken tavallista kauemmin. Mikäli maksu on lähtenyt tililtä, on tilaus olemassa. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä lipunmyyntiimme osoitteessa liput(at)tracon.fi. Ongelmatilanteessa kerro sähköpostissasi tilausnumero, tilauksen tehneen henkilön nimi sekä sähköpostiosoite, jotta tilanteen selvittäminen nopeutuu.

Traconin perjantaille 6.9.2024 myydään nyt lippupaketteja, joihin sisältyy pääsylippu Taru Sormusten Herrasta – näytelmään sekä sisäänpääsy Traconiin perjantaiksi tai koko viikonlopuksi. Lippupaketteja voi ostaa Tampereen Teatterin lipunmyynnin kautta täällä.
Lippupakettiin liittyvissä asioissa, kuten peruutustilanteissa, otathan yhteyttä lippu.fin asiakaspalveluun.

Liput voi ostaa Kompassista myös ilman tunnuksia.

Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen.
Huomaathan että peruutusehdot ovat muuttuneet, kokonaisen tilauksen peruuttaminen on mahdollista 14 vuorokautta maksun saapumisesta, kirjallisesti pyydettynä.

Lippujen hinnat vuonna 2024

 • Viikonloppu (pe-su) 50 €
 • Perjantai 25 €
 • Lauantai 40 €
 • Sunnuntai 35 €

Yksi ostaja voi ostaa kerrallaan viisi (5) lippua.
Inflaatio on nostanut tapahtuman erilaisia kuluja ja tämän vuoksi lippuhinnat ovat nousseet. Voit lukea lisää blogistamme.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä PayTrail-maksupalvelun kautta. Lippukaupassa käyvät Visa, Visa Debit, Mastercard, MobilePay, Pivo ja Apple Pay.
Tracon ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa maksamattomat tilaukset ennen tapahtuman alkua. Tämä koskee paitsi tapahtuman pääsy- ja iltabilelippuja, myös majoituspaikkoja.

Edustusmyynti

Lisätietoa Ropeconin lipunmyynnistä julkaistaan myöhemmin.

Poikkeukset sisäänpääsyissä

 • Alle 10-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta. Otathan huomioon, että vanhempi henkilö lasketaan tuolloin lapsen huoltajaksi ja on vastuussa kyseisestä lapsesta tapahtuman ajan.
 • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä. 
 • Avustaja veloituksetta, mikäli avustettavalla henkilöllä on EU:n vammaiskortti A-merkinnällä
 • Cosplay- ja AMV-kilpailijoiden lippueduista tiedotetaan erikseen kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Kutsuvieraatvapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
 • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.
 • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta

Kysyttävää lipuista?

Lipunmyyntiaiheesta on aina paljon kysyttävää. Vastaamme kysymyksiin lipuista ja majoituspaikoista mielellämme osoitteessa liput(at)tracon.fi.