Tracon by Night

Sorsapuistossa ei perjantaina sorsat uinu, sillä Traconissa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myöhäisiltaan saakka kestävä show! Tule pimeyden laskeutuessa kokemaan lieskojen leimuaminen, valojen juhla ja musiikin melske Tracon by Nightissa, keskiyöhön saakka kestävässä juhlassa!
Ohjelmaan voit osallistua ilman Traconin ranneketta, joten ota kaverisi mukaan!

Tarjolla tanssiesityksiä, musiikin jyskettä, tuliesitys sekä illan huipennuksena metallikonsertti! Jatkuvana ohjelmana on tarjolla meidokahvila, jossa illan hämärtyessä järjestetään karaoke, sekä kello 21 jälkeen puntteja tutisuttava reiviluola, jossa hyppiä ja tampata! 
Meidokahvila on lauantaina ja sunnuntaina Tampere-talon sisällä.

Meidokahvila 16.00-21.00

Meidokaraoke 21.30-00.00

Boffaus 16.00-00.00

Reiviluola 21.30-00.00

Tracon by Night ohjelma:

Animekappaleita joka makuun!
Pe 17.45-18.40
Vanidoesstuff

Tunteella laulettuja animecovereita animen eri kausilta. Mukana kattauksessa on siis niin vanhaa, kuin uuttakin tuotantoa. Tervetuloa kuuntelemaan ja pohtimaan montako kappaletta tunnistat vai tunnistatko jopa kaikki?

K-pop Random dance play 2008-2018
Pe 18.45-19.45
niko, IU, Unno

Milloin viimeksi olet päässyt tanssimaan kpop ryhmien lauluja näilta vuosiluvuilta? Tule virkistämään muistiasi ikonisista koreografioista meidän kanssa!!

Cosplaykilpailu: Hall cosplay
Pe 20.00-20.45

Pukukilpailuun osallistuminen voi tapahtua yllättäenkin! Hall cosplay on yksilökilpailu, joka järjestetään Tracon Live! lavalla perjantaina auringon laskiessa. Hall Cosplay kilpailun osallistujat valitaan Tracon perjantaina kävijöiden joukosta cosplayagenttien toimesta. Ennakkoilmoittautumista ei siis ole. Tulokset julkaistaan heti kilpailun päätteeksi.

Flamman tulishow
Pe 21.00-21.15 ja La 21.30-21.45
Flamma

Tuliryhmä Flamman lumoava fantasiateemainen tulishow Sorsapuistossa illan hämärtyessä.

Flamma on vuonna 2002 perustettu tamperelainen tulishowryhmä! Flamman välineitä ovat tavallisten tulenpyöritysvälineiden sekä palavien viuhkojen, hyppynarujen, vanteiden ja keilojen lisäksi myös erikoisvälineet, kuten miekat, viikatteet ja liekehtivät lavasteet sekä tuliveistokset.

Flamma esiintyy tulen lisäksi myös LED- ja UV- välineillä. Ryhmä tunnetaan myös vuosittaisesta Tulipuistosta Tampereen Teatterikesän Tapahtumien Yössä, sekä fantasianomaisista tuliteatteriesityksistään, joita se on aikoinaan järjestänyt Tampereella Pyynikillä.

Erichi goes Enstars
Pe 21.30-22.00
Erichi

Unitteja on monia ja niin hahmojakin, mikä niistä olisi paras livekeikalle? No sekoitus kaikkea tottakai! Ylpeänä esitän Ensemble Starsin laajasta valikoimasta omia lemppareitani unitista tai hahmosta riippumatta. Tule seuraamaan ja ota selvää onko lempikappaleesi tai -unitisi päässyt mukaan tähän kokoelmaan.

3xDMG videopelimusiikkikeikka
Pe 23.00-00.00
3XDMG

Kolmas kerta toden sanoo kun Tampereen kovin videopelibändi 3xDMD suuntaa kolmannen kerran Traconin puistolavalle tykittelemään!