Kirpputori

Tracon järjestää jälleen tapahtumakävijöitä palvelevan kirpputorin anime-, manga- ja roolipeliaiheisille tavaroille! Tervetuloa tekemään löytöjä, tuomaan tapahtuman aihepiiriin sopivia käytettyjä tavaroita myytäväksi tai suorittamaan vaikka molempia! Henkilökunta auttaa näytteilleasettelussa ja hoitaa myynnin, joten sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista coniaikaasi myyntiin. Kirpputori on loistava paikka tyhjentää hyllyt itselle turhasta tavarasta ja toisaalta löytää uutta mielenkiintoista hyllyntäytettä sen tilalle.

Kirpputori sijaitsee Sopraano-huoneessa toisessa kerroksessa.
Esteetön kulku Sopraanoon onnistuu myyntisalin kautta hissillä. Myyntisalin ollessa kiinni, puistolämpiössä oleva järjestyksenvalvoja voi saattaa hissiä tarvitsevan asiakkaan kirpputorille. 

Huom! Kirpputorilla käy vain käteinen.

Aukioloajat

Perjantai klo 15-22

Lauantai klo 9:30-20

Sunnuntai 9:30-14

Tavarantuonti perjantaina klo 13-15  ja tavaranhaku sunnuntaina klo 14-16:30.

Perjantaina voit tuoda tavaraa kirpputorille ennen conin aukeamista noutamalla rannekkeesi lipunvaihdosta ja tulemalla Puisto-ovelle klo 13-15 välisenä aikana. Klo 15 tapahtuman ovet aukeavat, jolloin myös kulku pääovesta on mahdollista.

Jonottaminen

Tänä vuonna kirpputorille arvotaan jonoaika. Perjantaina klo 15 – 22 ja lauantaina klo 9:30 – 14 kirpputorille pääsee vain jonoajan kanssa. Lisätietoa ja ohjeet julkaistaan myöhemmin.

Haluatko myydä tavaroitasi?

Kirpputori on tarkoitettu yksityisille myyjille. Kirpparin henkilökunta hoitaa tavaroiden myynnin, joten sinun tarvitsee vain rekisteröidä tuotteesi Kirppu-nettipalveluun, tulostaa niihin hintalaput ja tuoda ne paikalle. Voit itse päättää, miten kauan tuotteesi ovat myynnissä. Tracon ry ei vastaa mahdollisista veroseuraamuksista.

Tuotteita saa tuoda myyntiin perjantaina ja lauantaina ennen kirpputorin aukeamista, sekä koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina. Myymättä jääneitä tuotteita ja tuottoja saa myös noutaa koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, ja sunnuntaina sen sulkemisajan jälkeen 16:30 saakka. Klo 16:30 mennessä hakemattomat tavarat ovat vapaata riistaa kaikille conikävijöille. Tracon ei toimita hakematta jääneitä rahoja myyjille.

Kirpputorilla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa 5 euron provisio. Saamastasi voitosta kirpputori ottaa 5 euroa kulujen kattamiseen.

Tavaran ilmoittaminen Kirppuun aukeaa maanantaina 5.8. klo 18 ja sulkeutuu coniviikon maanantaina 2.9. tai kun tavaraa on tarpeeksi. 

Linkki Kirppuun julkaistaan myöhemmin.

Paikan päällä ei ole mahdollista rekisteröidä lisää tuotteita. Voit tuoda tavaraa myyntiin vain jos sinulla on tapahtuman ranneke eli pääsylippu, sillä sinun täytyy päästä kirpputoritilaan tuomaan ja hakemaan tavarasi.

Huomaathan, että ammattimainen uudelleenmyynti ei kuulu kirpputorille.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää kirpputorista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kirpputori(at)tracon.fi.