Hall Cosplay

Nyt voi olla juuri sinun mahdollisuutesi lähteä kokeilemaan kilpailemista lyhyellä varoitusajalla! Hall Cosplay kilpailun osallistujat valitaan conipaikalla kävijöiden joukosta.

Ennakkoilmoittautumista kilpailuun ei siis ole, vaan Hall-valitsija kiertää pitkin conialuetta tapahtuman aikana perjantai iltapäivällä, etsien kymmenen näyttävää ja taidokasta pukua.

Hall cosplay on yksilökilpailu, johon sisältyy tuomarointi, kuvaus sekä esiintyminen Tracon Live! lavalla perjantai illalla.

Arviointi perustuu pukujen tekniseen toteutukseen, istuvuuteen, materiaalivalintoihin, hahmouskollisuuteen sekä mahdollisten proppien tai armoreiden luontitaitoihin. Kilpailu ei sisällä esitystä, mutta lavaosuudelle suosittelemme luomaan hahmouskollisen lavakävelyn sekä muutaman poseerauksen. 

Hall cosplay -kilpailu käydään perjantaina 6.9.2024 Tracon Live! -lavalla kello 20:00-20:30. Tuomaristo valitsee kolme parasta pukua. Lähdemaarajoituksia ei ole, ja käytettävä kohde voi olla mistä tahansa lisensoidusta teoksesta, esimerkiksi: sarjasta, elokuvasta, pelistä tai kirjasta.
 

Säännöt

  • Kilpailuun ei ole mahdollista osallistua ennakkoon. Omia mahdollisuuksia päästä mukaan kilpailuun voi kuitenkin parantaa olemalla läsnä Tampere-talon Sorsapuistossa perjantaina klo 16-18 aikaan.
  • Kilpailuun osallistuminen velvoittaa kilpailijaa osallistumaan ennen kilpailuja ennakkotuomarointiin ja kuvaukseen, sekä lavalla käyntiin kilpailun aikana Hall valitsijan ilmoittamalla aikataululla. Kilpailu käydään Tracon Live! lavalla kello 20:00-20:30. Tulokset julkaistaan heti kisan päätteeksi. 
  • Hahmon tulee olla lisensoidusta lähteestä. Omat designit tai OC-hahmot, eli omat fiktionaaliset hahmot, eivät ole sallittuja. Lisensoidusta lähteestä olevat omat pelaajahahmot ovat sallittuja, kunhan kilpailija toimittaa screenshotit kyseisestä asusta. (esim. FFXIV Warrior of Light-pelaajahahmo.) 
  • Mikäli käytät valmiita kaavoja tai 3D malleja, mainitsethan siitä tuomareille.
  • Lähdemaarajoituksia ei ole, ja lähde voi olla mistä tahansa teoksesta esimerkiksi: sarjasta, elokuvasta, pelistä tai kirjasta. 
  • Tuomarointia varten puvusta on hankittava referenssikuva. Tallennathan siis puhelimeesi tai esimerkiksi sähköpostiin muutaman lähdekuvan valmiiksi, jos pukusi hahmo on harvinainen.
  • Puvun ei tarvitse olla uusi, mutta sen pitää olla vähintään 80% kilpailijan itse valmistama. Kilpailuun osallistuvalla puvulla ei myöskään saa olla sijoittunut aiemmin muissa kilpailuissa.  
  • Kilpailijan ei ole mahdollista valita omaa musiikkia lavalla oloon. Jokaisella kilpailijalla on kuitenkin lavalla noin 30 sekuntia aikaa poseerauksille.

Osallistumisrajoitukset

1. Coniittitasolla oleva henkilö isosali-tiimissä ei saa osallistua mihinkään Ison salin kilpailuun.

Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään ainoastaan cosplayvastaavan sekä Traconin Ison salin tuotantotiimin toimesta. Kilpailussa ilmoitetaan kisaajien nimet tai nimimerkit heidän oman valintansa mukaan, sekä hahmon ja sarjan tiedot.

Tietojen käsittely tapahtuu Tracon ry:n tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. https://ry.tracon.fi/tietosuoja/rekisteriselosteet