Tekemistä ei tapahtumasta puutu, tapahtuman ajan on kävijöille tarjolla jatkuvaa ohjelmaa monessa eri muodossa!


Rytmipelit
Puistolämpiö 2

Haluatko vaihtelua pelirutiineihisi? Tutustu japanilaisiin rytmipeleihin! Olipa mielessäsi sitten perinteinen tanssipeli tai erilaisia soittimia simuloivat rytmipelit, pelipisteemme 2. kerroksen Puistolämpiössä tarjoaa unohtumattomia elämyksiä.

Hengailuhuone sekä VR-piste
Duetto 2
Tule hetkeksi hengähtämään ja nauttimaan animesta, sekä sekalaisista konsolipeleistä. Hengailuhuone tarjoaa rauhallisen paikan lepuuttaa jalkoja ja ladata akkuja kaiken tapahtumahälinän keskellä.

Tervetuloa myös testaamaan virtuaalitodellisuutta! Pelikirjastostamme löytyy muutamia VR-pelejä, sekä muita VR-kokemuksia. Pelaamaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan pelaamaan jonotetaan.

Hiljainen Huone
Riffi

Tule hengähdystauolle istahtamaan rauhalliseen tilaan, jossa conin meteli ja melske ei vaivaa.

Animekaraoke
Aaria
Tule laulamaan anime-, j-pop- ja k-pop -biisejä yksin tai yhdessä kaverien kesken. Löydät lisätietoja sekä biisilistat täältä ja Aariasta löytyvistä kansioista.

Boffaus
Sorsapuisto
Boffaus eli pehmomiekkailupisteellä vois taistella pehmustetuin miekoin yhdessä ystävän kanssa tai osallistua suureen joukkotaisteluun. Voit myös ampua jousella maaliin tai rakentaa oman miekkasi boffaripajassa.
Bofferipaja on auki perjantaina 16-00, lauantaina 12–20 ja sunnuntaina 11–17. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja paikalla on runsaasti lainaboffereita.

Kuvauspiste
Infoa vastapäätä
Tule kuvauttamaan itsesi Conikuvat.fi:n kuvauspisteellä! Kuvauspisteellä asusi ikuistaa osaava valokuvaaja ammattimaisesti valaistussa studiossa. Voit vierailla kuvauspisteellä yksin tai ryhmässä. Kuvauspiste on maksuton ja se sijaitsee Taidekujan lähellä. Olethan tarkkana, että suuren propin kanssa liikkuessasi et vie sitä Taidekujalle. Saat tuoda propin kuvauspisteelle valokuvaamista varten. Tapahtuman jälkeen löydät kuvasi osoitteesta http://conikuvat.fi. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)