Traconin lippukaupan käyttöehdot

Soveltamisala

Nämä käyttöehdot koskevat Tracon ry:n lippukauppapalvelua. Lippukaupassa voi ostaa pääsylippuja Tracon ry:n järjestämiin tapahtumiin kulloisenkin hinnaston mukaisesti. Palvelusta voi ostaa myös muita tapahtumiin liittyviä tuotteita, kuten majoituspaikkalippuja. 

Käyttäjän vastuu

Käyttäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Käyttäjä ei saa toimia sellaisella tavalla, joka haittaa tai vaarantaa verkkokaupan tai sen palveluntarjoajien toiminnan tai häiritsee muita verkkokaupan käyttäjiä.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä PayTrail-palvelun (Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7) kautta. Lippukaupassa maksaminen onnistuu sekä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, että luottokorteilla. Lippukaupassa käyvät Visa, Visa Debit, Mastercard, MobilePay, Pivo ja Apple Pay.

Tracon ry pidättää itsellään oikeuden peruuttaa maksamattomat tilaukset viikkoa ennen tapahtuman alkua. Tämä koskee paitsi tapahtuman pääsy- ja iltabilelippuja, myös majoituspaikkoja.

Toimitus

Palvelun kautta myytävät liput toimitetaan sähköisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin PDF-liitteenä. Lattiamajoituspaikkaa ostaessa ei tule erillistä PDF-lippua, vaan ostotapahtuman yhteydessä ilmoitetut majoittujien nimet lisätään majoittujien listalle. Majoituspaikan lunastamiseksi majoittujan nimen on hänen majoituspaikkaan saapuessaan löydyttävä näistä listoista, tai hänen on osattava ilmoittaa varauksen tehneen henkilön nimi sekä tarvittaessa tämän yhteystiedot (sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron).

Pelkkä lipun lisääminen ostoskoriin ei automaattisesti takaa sinulle lippua. Lippu katsotaan myydyksi lopullisesti vasta maksun saavuttua.

Palautukset ja peruutukset

Kokonaisen tilauksen peruuttaminen on mahdollista 14 vuorokautta maksun saapumisesta, kirjallisesti pyydettynä. Tapahtuman käynnistyttyä lipun peruuttaminen ei ole mahdollista. Tilauksen osittainen peruuttaminen useamman kohteen sisältävän tilauksen sisältä ei ole mahdollista: esimerkiksi ostaessasi lipun ja majoituksen, voit peruuttaa koko tilauksen, mutta et pelkkää lippua tai majoitusta.

Halutessasi peruuttaa tekemäsi tilauksen, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen liput(at)tracon.fi. Kerro viestissä tiedot peruutettavasta tilauksesta, eli tilausnumero, tilauksen tekijä sekä sähköpostiosoite, mistä tilaus on tehty. Peruutettujen tilausten maksu palautetaan sille tilille, josta tilaus oli maksettu. Majoituspaikkaa peruessa tulee mainita kaikkien majoittujien nimet.

Laitteistovaatimukset

Palvelu vaatii toimiakseen nykyaikaisen selaimen, jossa on käytössä JavaScript ja evästeet. Palvelu toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla.

Lipputuotteet vaativat PDF-lukijan toimiakseen. Käyttäjä vastaa itse tarvittavien ohjelmistojen hankkimisesta, suojaamisesta ja toimivuudesta. 

Ongelmatapauksissa

Ongelmatapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen liput(at)tracon.fi. Mainitse viestissä ainakin nimesi, yhteystietosi, sähköpostiosoite, jolla tilaus on tehty tai yritetty tehdä, sekä ongelman laatu. Kunnollisten yhteystietojen puute hidastaa ongelmien selvittelyä ja voi tehdä sen mahdottomaksi.

Edelleenmyynti

Vastaamme ainoastaan virallisen lippukauppamme kautta hankituista lipuista ja majoituspaikoista. Emme ole vastuussa mahdollisista eteenpäinmyyntitapauksista yksityishenkilöiden tai kolmannen osapuolen (esimerkiksi huuto.net) kautta solmituista kaupoista. Näihin liittyvissä ongelmatapauksissa kehotamme kääntymään joko kauppapaikkana toimineen tahon, tai tarvittaessa poliisin, puoleen. 

Jos myyt ostamiasi majoituspaikkoja eteenpäin, ilmoita uusien majoittujien nimet ja yhteystiedot osoitteeseen liput(at)tracon.fi. Mainitse viestissä myös alkuperäisten majoittujien sekä tilauksen tehneen henkilön nimet. Emme vastaa tilanteista, joissa majoittujien nimiä ei ole ilmoitettu oikein.

Tapahtuman peruuntuminen

Jos tapahtuma joudutaan perumaan, voit saada rahasi takaisin ostamistasi lipputuotteista. Ota tällöin yhteyttä osoitteeseen liput(at)tracon.fi. Poikkeuksena tähän on tapahtuman peruuntuminen ylivoimaisista esteistä johtuen. Näiksi katsotaan lakko, sota, luonnonkatastrofi, sähkönjakelun keskeytyminen, tapahtumasta riippumaton viranomaistoimenpide, vallankumous, pandemia tai muu näihin rinnastettava tapahtuma. 

Käyttöehtojen muutokset

Tracon ry varaa oikeuden käyttöehtojen muutoksiin. Maksettuihin tuotteisiin sovelletaan sillä hetkellä voimassa olleita käyttöehtoja.

Erimielisyyksien ratkaisu

Näihin käyttöehtoihin liittyvät erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan.

Henkilötietojen käsittely

Tracon ry huolehtii asianmukaisesti asiakastietojen käsittelystä ja säilyttämisestä. Palveluntarjoajan keräämistä ja tallentamista asiakastiedoista voi tarvittaessa lukea lisää rekisteriselosteesta.

Voimassaolo

Nämä käyttöehdot tulevat voimaan 29.2.2024 ja ovat voimassa toistaiseksi. 

Palvelun käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja käyttäessään lippukauppaa ja ostaessaan sen tuotteita.