Myyjähaku

Traconin myyjäksi haetaan kompassin hakulomakkeella. Täytäthän lomakkeen huolellisesti. Ennen lomakkeen lähettämistä pyydämme perehtymään tämän sivun ohjeisiin.

Yleistä

Tämän haun perusteella kartoitetaan kiinnostusta Tracon 2024n myyntipaikkoihin sekä mainontaan ja tehdään alustava suunnitelma myyjistä. Haun tehneille lähetetään tarkempi sopimusehdotus tai hylkäysilmoitus toukokuussa. Sopimus tullee olemaan melko samanlainen kuin vuonna 2023, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hakuaikataulu

Haku alkaa: Maanantaina 1.4.2024
Haku päättyy: Perjantaina 26.4.2024
Linkki hakulomakkeeseen: Hakulomake (aukeaa uuteen välilehteen)
Valinnasta ilmoittaminen: Toukokuun aikana
Huom! Suosittelemme täyttämään hakulomakkeen Kompassiin kirjautuneena. Valmistaudu hakuun luomalla Kompassi-tunnuksesi osoitteessa kompassi.eu.
Haethan vain myyjäksi TAI taidekujalle.

Aikatauluista

Myyntipöytäsali on auki kävijöille kaikkina kolmena päivänä perjantaista 6.9. sunnuntaihin 8.9. asti.
Sali aukeaa suurin piirtein samoihin aikoihin kuin muukin tapahtuma, mutta menee kiinni joitain tunteja ennen muuta tapahtumaa. Myyjien oletetaan järjestävän henkilöstönsä niin, että myyntitoimintaa voidaan harjoittaa koko myyntipöytäsalin aukioloajan. Myyntipaikkaa pääsee kasamaan viimeistään perjantaina klo 10. Myyntipöytäsalin purkaminen alkaa heti sen sulkeuduttua ja sen toivotaan hoituvan tavanomaiseen tapaan muutamassa tunnissa. Tarkemmat aikataulut tulevat viimeistään heinäkuun loppuun mennessä.

Myyntipöytäsalin aukioloajat
Perjantai: 16 – 20*
Lauantai: 9:30 – 19*
Sunnuntai: 9:30 – 16*

*pidätämme oikeuden muutoksiin

Hinnasto

Hinnat ovat seuraavat:

Pinta-alaHintaMyyjärannekkeita
5 m²480 €2 kpl
6-9 m²80€/m² + 40€/m3 kpl
10-40 m²85€/m² + 40€/m4-6 kpl

Hinnoittelun muutoksista

Hinnoittelu muuttuu hiukan aiemmista vuosista. Pääosa hinnasta riippuu yhä myyjän tarvitsemasta pinta-alasta, mutta tähän lisätään myös se, kuinka monta metriä kävijöille näkyvää myyntialueen reunaa myyjä tarvitsee. Mitä isompia useamman myyjän jakamia saarekkeita tai rivejä voimme koota, sitä vähemmän tarvitsemme suhteessa käytävätilaa. Kolmeen suuntaan auki olevat tai yksinäiset saarekkeet tulevat siis maksamaan enemmän, sillä joudumme jättämään niiden ympärille paljon tyhjää käytävätilaa jota emme voi myydä myyjien käyttöön. Haluamme myös tietää, jos myyjä ottaa asiakkaita alueensa sisälle, sillä tämä vähentää hiukan asiakkaiden kasaantumista alueen eteen. Myyjä vastaa itse tilansa järjestämisestä niin, että pääsee pois alueeltaan tapahtuman aikana.

Muita tietoja

Myyntialueen hintaan sisältyy sen koon suhteessa myyjärannekkeita tapahtumaan. Myyjäranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn koko tapahtuman ajan. Myyjät voivat hankkia lisärannekkeita enintään 2 kpl, á 50 €. Myyjäranneke on jokaiselle henkilökohtainen ja sen myynti tai luovutus eteenpäin on kielletty. Tracon tarjoaa tarvittaessa myyjille tuoleja ja pöytiä; pöydän koko on 180 cm x 80 cm.

Mainonta

Tracon tarjoaa seuraavanlaisia mainospaikkoja:
Kävijälehdessä (250-600 €)
Verkkosivuilla (200 €)
Suuren salin ohjelmien yhteydessä esitettävä (450 €)
Sorsapuiston aitaan kiinnitettävä (250 / 400 €)

Mainoksen hankkiminen ei edellytä myyntipöytäsalipaikan hankkimista eikä toisin päin.

Muita säännöksiä

AI-taide
Kunnioitamme taiteilijoiden omaa työpanosta ja kiellämme tekoälyllä generoitujen tuotteiden myymisen myyntipöytäsalissa. Kielto koskee kokonaan tai osittain generoituja kuvia, tekstiä tai ääntä, jotka pohjautuvat muiden osapuolien materiaalin hyödyntämiseen.

Ikärajallisen taiteen esittäminen
Tapahtuma on kaikenikäisille. Huomioithan tämän tuotteidesi esillepanossa ja tiedostat, että gore ja seksuaalisesti ehdotteleva taide tulee olla esitetty myyntipöytäsalissa siten, että tapahtuman osallistujat eivät tahattomasti kohtaa heille ikäänsä tai mieltymyksiinsä nähden sopimattomia tuotteita. Hyviä tapoja rajata taiteen esillepanoa ovat kansiot, laatikot ja muut peittävät tekniikat kriittisissä kohdissa. Kansioissa ja laatikoissa tulee olla päällä selkeä ilmaisu sisällöstä. Myyjänä myös kiinnität huomiota siihen, ketkä tuotteitasi selailevat ja tarpeen tullen ohjeistat muun materiaalin puoleen. Ikärajallista taidetta ei tule myydä alaikäisille. Kysy tarvittaessa tapahtuman vastaavilta konsultaatiota sopiiko tuote esille ilman rajausta.

Tietosuoja
Annetut tiedot tallennetaan Traconin hallinnoimille palvelimille. Tietoja käytetään ainoastaan Tracon-tapahtumien järjestämiseen. Yrityksen julkinen nimi sekä summittainen myyntialueen koko ja sijainti julkaistaan yleisölle nettisivuillamme ja kävijälehdessä myyntipöytäsalin kartan yhteydessä. Muita tietoja ei luovuteta Tracon ry:n ulkopuolelle. Rekisterinpitäjä on Tracon ry.

Yhteystiedot myyntipöytäsaliin liittyen: sponsori(at)tracon.fi.