Pokémon Salihaaste
Opus 3
Koko conin ajan!

Haasta salipäälliköitä ja kerää itsellesi salimerkkejä. Salihaaste ohjelmassa voit otella salipäälliköitä vastaan, pelata pokémonia yhdessä ystäviesi kanssa ja nauttia conista muiden pokémon fanien kanssa. Jos keräät tarpeeksi salimerkkejä, voit osallistua toisen conipäivän Champion turnaukseen sekä arvontaan – molemmissa voittajille tiedossa upeita palkintoja!

Kaikki ottelut käydään kahdeksannen sukupolven Scarlet & Violet peleissä Switch konsoleilla. Tutustu Pokémon Salihaasteen sääntöihin Traconin verkkosivuilla, ja nappaa ohjelmapöydältämme Opus 3:sta itsellesi salipassi niin matkasi huipulle voi alkaa!

100% Orange Juice- Suolattu appelsiinimehu pelimuodossa!
Duetto 2
Juissinkaatajat
La 7.9. klo 11:00 – 20:00, Su 8.9. klo 11:00 – 16:00

100% Orange Juice on digitaalinen lautapeli, sisältäen söpöjä hahmoja, ovelia kortteja ja on hauskinta kavereiden kanssa. Tässä lautapelissä voi pelata 1-4 henkilöä kerrallaan, tosin kanssapelaajat voivat olla mukana mistä vain! Aiempaa lautapelikokemusta ei vaadita. Yhden pelin kesto on 20-40min.


Smash Ultimate Crew Battle!
Opus 1 / 2
La 7.9. klo 19:00 – 21:30

Crew Battlessa kaksi joukkuetta taistelee kunnes toiselta loppuvat elämät, se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin pelaajille. Ohjaimet löytyy paikan päältä, joten saavu vain paikalle ja sinulla on mahdollisuus päästä haluamaasi joukkueeseen!

Animevisa – tietääkö tietäjät?
Pieni Sali
La 7.9. klo 20:30 – 21:30


Miten hyvin tunnistat eri animesarjoja ja hahmoja? Tule testaamaan tietämystäsi hauskalla tavalla animevisan merkeissä! Kisaajien tietämystä testataan mitä erilaisin ja huvittavin arvoituksin, joten viritä hoksottimesi sekä näkö- ja kuuloaistisi äärimmilleen.

Visa on leikkimielinen ja hauska – hyvin laajaa animetietämystä ei siis vaadita. Eniten oikein vastannut pelaaja tai tiimi tulee saamaan palkinnon tietämyksestään!

Voit osallistua yksin tai enintään 4 hengen joukkueissa. Animevisa kisataan Blooketissa.

Videopeli-soundtrackit haltuun -tietovisa
Pieni Sali
Pe 6.9. klo: 22:30 – 23:30

Koetko tuntevasi videopeli-soundtrackit? Soivatko biisit jatkuvasti päässäsi? Aiheuttavatko bossimusiikit pientä pakokauhua kuultaessa? Tämä tietovisa voi siis olla juuri sinulle! Mukana on laaja valikoima enemmän tai vähemmän tunnettuja biisejä eri videopeleistä, mitkä tunnistamalla voit voittaa palkinnon.