Hae esiintymään iltabileisiin!

Nyt sinulla ja ystävilläsi on mahdollisuus kietoa Traconin k18-iltabileet valoihin ja varjoihin!
Iltabileet järjestetään Tampereen Pakkahuoneella lauantaina 7.9.2024. Haemme laajalla skaalalla erilaisia musiikin sävyttämiä ohjelmanumeroita tämän vuoden bileisiin. Olitpa DJ, laulaja, soittaja tai osa esiintyvää ryhmää, konkari tai ensikertalainen, hae rohkeasti mukaan!

Voit myös kannustaa kaveriasi hakemaan esiintyjäksi.
Kaikkien hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä (vähintään 18-vuotiaita).

Esiintyjähaku on auki 2.3- 1.5.2024 asti. Valittuihin otetaan yhteyttä haun sulkeuduttua.
Mukaan voit hakea oheisella lomakkeella: https://forms.gle/qqGR7YhWuHzMyDdV9 (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Jos sinulla on kysyttävää iltabileiden esiintyjähausta, laita rohkeasti viestiä iltabilevastaavalle, laura[at]tracon.fi. 
Yhteistyössä mukana Neonya!! Party!

Apply to perform at Tracon’s evening party!

Now you and your friends have the opportunity to immerse yourselves in the lights and shadows of Tracon’s 18+ evening party! The evening party will be held at Tampere’s Pakkahuone on Saturday, September 7, 2024. We are looking for a wide range of performances with different musical tones for this year’s party. Whether you are a DJ, singer, instrumentalist, or part of a performing group, whether experienced or a first-timer, feel free to apply!

You can also encourage your friends to apply as performers! All applicants must be of legal age (at least 18 years old).

The performer application period is open until May 1, 2024. Those selected will be contacted after the application period closes. You can apply using the form attached: https://forms.gle/9MLoJqbEBrBYbyJJ8

If you have any questions about the performer application for the evening party, don’t hesitate to send a message to the evening party coordinator, laura[at]tracon.fi. In collaboration with Neonya!! Party!