Tracon x ConiDiscord Piiri

Oletko jo kuullut Piiristä?

Piiri on Suomen vapaaehtoisvoimin järjestettäville populaarikulttuurin tapahtumille ja harrastajille suunnattu uusi Discord-yhteisö!
Tavoitteena on yhdistää harrastajia ja conien järjestäjiä, sekä toimia matalan kynnyksen keskustelualustana harrastuksiin liittyen. Tracon on Piirin virallinen yhteistyökumppani, joten Piirin kautta voit seurata myös Traconin tiedotusta! Piirissä on mukana tapahtumamme edustajia, joihin saat myös yhteyden tarvittaessa. Olitpa kiinnostunut cosplaysta, k-popista, videopeleistä, larppauksesta tai näistä kaikista, olet lämpimästi tervetullut osaksi Piiriä!

Piiriin voit liittyä ja tutustua osoitteessa con2.fi/piiri. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Mikä Discord on?
Discord on sekä puhelimelle että tietokoneelle asennettava maksuton keskusteluohjelma, Discordia voi käyttää myös selaimessa. Discordia käytetään sekä tekstipohjaiseen keskusteluun että puhekeskusteluun mikrofonin välityksellä. Alla olevista linkeistä löydät tietoa Discordin käyttöön liittyen.

Kipauttajan tekemä video Discordin perusteista. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
Jyvälä Setlementin ohje PDF-tiedostona (Tiedosto avautuu selaimeen.)
Aloittelijan opas englanniksi Discordin omilla sivuilla. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
Tietoa Discordin saavutettavuudesta englanniksi. (Linkki avautuu uuteen välilehteen.)