Tracon järjestää järjestyksenvalvojan kertauskurssin

Suosittelemme osallistumista kaikille, joilla on vuonna 2024 tai alkuvuodesta 2025 vanheneva järjestyksenvalvojakortti. Kurssin suoritus on voimassa 6kk, jonka aikana uutta hyväksyntää on haettava poliisilaitokselta.

Osallistujalle tarjoamme kertauskurssin (kesto 8h) ja osallistuja sitoutuu toimimaan Tracon 2024-tapahtumassa järjestyksenvalvojana vähintään 12 tuntia. Osallistuja maksaa itse korttihakemuksen poliisille, sekä hakemukseen liittyvät kulut (60 euroa + passikuvat).

Kertauskurssi

Lauantaina 4.5.2024 klo 10-18

Kertauskurssille voit osallistua, jos

  • Olet käynyt järjestyksenvalvojan peruskurssin 1.3.2007 jälkeen (ja sinulla on kurssitodistus tallessa) tai
  • sinulla on vielä voimassa oleva hyväksyntä järjestyksenvalvojaksi.

Kurssit järjestetään Tampereella. Kurssille osallistujan tulee sitoutua käymään kaikki sen sisältämät oppitunnit, jotta kurssi suoritetaan hyväksytysti.

Ilmoittautumalla sitoudut toimimaan Traconissa 2024 vähintään 12 tuntia järjestyksenvalvojana. Järjestyksenvalvojille kuuluvat Traconin normaalit työvoimaedut. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.) Traconin tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä siitä makseta palkkaa.

Kurssi-ilmoittautumisen lisäksi sinun tulee hakea myös vapaaehtoishaussa. Jos et voi suorittaa työpanostasi 2024-tapahtumassa, otathan yhteyttä turva[at]tracon.fi ilmoittautumisen yhteydessä ja voimme katsoa muita järjestelyjä. Otathan yhteyttä myös, jos olet Tracon ry:n aktiivi (esim. coniitti) ja haluaisit osallistua kurssille, jolloin voimme tapauskohtaisesti sopia järjestelyistä.

Jos jostain syystä olet estynyt toimimaan järjestyksenvalvojana vaadituissa tapahtumissa, esim. hyväksyntäsi ei mene läpi poliisilla, saatat olla velvollinen maksamaan itse kurssista aiheutuvat kulut yhdistykselle. Tämä arvioidaan tapauskohtaisesti.

Ilmoittautuminen kursseille

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille vahvistetaan kurssipaikka erikseen sähköpostitse.

Ilmoittautuminen Kompassissa 3.5.2024 asti tai kunnes kurssi on täynnä.

Mahdolliset kysymykset kursseihin liittyen voi laittaa osoitteeseen turva[at]tracon.fi.